100% Made in germany 100% Nederlandse gezelligheid

Hoeveel kost het om een douchecabine te laten installeren?

Hoe duur is het om een douchecabine vakkundig te laten installeren bij Duschwelt? Lees hier waar je aan toe bent!

Kosten Laten Plaatsen Douche

Wil je een douchecabine op maat laten installeren en vraag je je af wat dit gaat kosten? Bij DuschWelt zetten we ons in om jouw droomdouche betaalbaar te maken. Wij staan voor duidelijkheid over prijzen en het bieden van hoge kwaliteit tegen lage kosten.

Als je kiest voor een op maat gemaakte douchecabine van DuschWelt, krijg je niet alleen een cabine die perfect past bij jouw unieke ruimte, maar ook de mogelijkheid om te kiezen voor een zorgeloze installatie door ons team. Voor een all-in prijs van slechts €325, verzorgen onze ervaren monteurs alles voor je, van het inmeten tot de volledige installatie. Mocht je besluiten om zelf de installatie te doen of dit over te laten aan een externe vakman, dan zijn de kosten voor levering en inmeten slechts €95.

 

Waarom Kiezen voor Jouw Douche bij DuschWelt?

Kiezen voor DuschWelt betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en een scherpe prijs. Onze douchecabines zijn van topkwaliteit Duits fabricaat, bekend om hun duurzaamheid en luxe uitstraling. Met onze 100% pasgarantie en volledige aanpasbaarheid ben je verzekerd van een douchecabine die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Wij bij DuschWelt maken het jou graag gemakkelijk. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het kiezen van jouw ideale douchecabine, staan we voor je klaar. Ontdek zelf hoe je de badkamer van je dromen kunt hebben, zonder dat je inlevert op kwaliteit of je budget overschrijdt.